Raceli frecvente la copii sau….

” Cum  devin copiii bolnăviori… SĂNĂTOŞI? “

SCRISOAREA DE MULTUMIRE ADRESATA DLUI DR RARES SIMU- MEDIC SPECIALIST IN IMUNOLOGIE CLINICA SI ALERGOLOGIE LA CENTRUL DE SANATATE SI VIATA ARMONIA

 ” Dragi copii, mămici şi tătici, sunt Ana-Maria, am 5 ani şi jumătate, locuiesc în Bucuresti şi împreună cu bunica mea am decis sa vă povestim cum am ajuns să fiu o fetiţă care se bucură de toate libertăţile şi tentaţiile copilăriei, menţi­nându-mă sănătoasă, veselă şi echilibrată.

Nu a fost tot timpul aşa! Povestea a început cu… necazurile adu­se de intra­rea mea în colectivitatea grădiniţei, în locurile pline de gu­noaie şi microbi şi, de ce nu, de pro­pria-mi plăcere de a face toate lucrurile “interzise”: în­ghe­ţată, mâncatul fără spălat pe mâini, refuzul de a con­­suma anumite ali­mente sănătoase. În primul meu an de grădiniţă răceam frec­vent, făceam amigdalite pul­tacee, cu temperatură mare, tuşeam şi năsucul îmi curgea mai mereu. Nu îmi face plăcere să-mi amintesc, dar am fost chiar internată în spital mai multe zile, am făcut perfuzii, iar eu sunt atât de temă­toare de tot ce e legat de doctori! Toţi din ju­rul meu erau îngrijoraţi de canti­ta­tea mare şi frecvenţa cu care luam an­tibiotice, care îşi făceau din ce în ce mai puţin efectul. Toate aceste lucruri sunt deja istorie, pen­tru că bunicii mei au citit în “Formula AS” o poveste si­milară a unei fe­tiţe ca şi mine, care şi-a rezolvat pro­ble­mele de sănă­tate simplu şi blând, şi au aflat de existenţa domnului doctor Rareş Simuu. Zis şi făcut: telefon la clinică, pro­gramare într-o zi foarte norocoasă şi apoi a urmat o vizită extrem de plăcută la d-l dr. Rareş SimuSimu.
D-l doctor este medic alergolog şi imu­nolog şi este specialist în evaluare iri­doscopică şi în homeopatie. Este foarte blând, aşa că mi-a dat încredere, iar trata­mentul pe care l-am ur­mat a fost plăcut, chiar distrac­tiv într-un fel. Domnul doc­tor mi-a prescris nişte reme­dii homeopate, drajeuri şi siropuri. M-am simţit mai pu­ternică în mai puţin de o lună, am devenit mai echilibrată şi mai veselă, iar atunci când copiii de la Grădi au făcut gripă, eu am scăpat cu o sim­plă răceală, pentru care am supt bobiţe homeopate. Nu au mai fost necesare nici antitermice şi nici antibiotice.
Ce minunat este să fii sănătos şi să faci tot ce-ţi do­reşti, fără ca bolile să-ţi înfrâneze bucuriile copilă­riei! Am putut să mă tăvălesc prin zăpada de la casa bu­ni­ci­lor, m-am jucat la Mall, am mers la patinoar, la gim­nas­tică, am făcut cam tot ce mi-am dorit şi, de mai bine de 8 luni de zile, nu am răcit nici măcar o dată.
Vă mulţumesc d-le doctor Rares SimuRşi să ştiţi că şi mami şi bunicii mei vă mulţumesc din suflet pentru ce aţi fă­cut pentru sănătatea mea. Ei au povestit despre puterea dumneavoastră vindecătoare tuturor celor care au probleme de sănătate cu copiii.

D-l dr. RAREŞ SIMUSIMU poate fi găsit la adresa: Cen­trul de Sănătate şi Viaţă Armonia, str Italiana, Nr 13, Ap3. Tel; 0766298458 ”