Dr. Ionela JURJ – Medic primar ORL, cu competente in Homeopatie, Biorezonanta

In 2013 doctorul Ionela Jurj a absolvit cursurile Academiei Internationale de Homeopatie din Grecia sub indrumarea directa a d-lui profesor Gheorghe Vithoulkas.

Doctorul Ionela Jurj considera ca prin homeopatie, pacientul poate fi adus la nivelul fortei vitale la care s-a nascut.

Ce spun pacienții

Maria, Andreea, Denis – Bucuresti

Am venit la dna dr Ionela Jurj cu cei doi copii ai mei, in varsta de 6 si 10 ani. Aveam mari probleme cu acestia: otite, raceli repetate, nasul infundat mai tot timpul. Remediile homeopate ne-au scapat de suferinte. Arareori se mai intampla sa racim, si atunci dna dr ne recomanda un remediu homeopat si in cel mai scurt timp ne revenim din boala. Tratamentele homeopate sunt foarte bune pentru copii. Va multumim!

Ionela – Medgidia

Faceam des atacuri de panica. Nu aveam liniste zi si noapte. Sunt asistenta intr-un spital si garzile si pacientii cu boli grave m-au marcat. I-am cerut ajutorul dnei dr Ionela Jurj. Am primit tratamente naturale si acum sunt mult mai bine. Remediile homeopate sunt foarte bune pentru momentele de cumpana!
Va multumesc foarte mult!

Antoaneta – Slobozia

Va multumim dna dr Jurj pentru tratamentul recomnadat pentru polipii nazali care ne chinuiau de mult copilul in varsta de 5 ani. Cu ajutorul dvs am reusit sa scapam de acestia fara operatie.
Mult succes in continuare,

Diana – Bucuresti

Toata familia mea primeste tratament homeopat de la dna dr Ionela Jurj. In plus sedintele de biorezonanta ne-au echilibrat si au fost un bun prilej sa descoperim care dintre tratamentele pe care ni le administram sunt compatibile cu organismul nostru.

Tarife

Evaluare 250.00 lei

Biorezonanta 300.00 lei

Programați-vă aici

Vă puteți programa online, completând formularul de mai jos