Desi nevoia de tinerete exterioara exista inca de pe vremea Cleopatrei, in ultimii 20-30 ani, notiunile de anti-aging au luat o amploare incredibila si la momentul actual este cea mai mare piata la nivel mondial.

Probabil ca si presiunea societatii care etaleaza in media fiinte “perfecte” si conditioneaza in mare masura integrarea intr-un anumit mediu prin prisma aspectului exterior, a dus la ceea ce fals se vrea a fi anti-aging. Nevoia existentei unor metode rapide, cu efect imediat asupra trupului fiintei umane, a condus la indepartarea din ce in ce mai mult de frumusetea autentica exterioara dar si interioara.

Eu imi doresc si imi propun sa facem o calatorie in adancul celulelor noastre, sa descoperim impreuna ca antiaging inseamna in primul rand pastrarea vitalitatii, lipsa bolii si un aspect armonios, existand metode sigure prin care le putem pastra.
dr. Doina Simona Stroilescu

Avantajele consultatiei de Anti-Aging:

  • Elaboram impreuna un ritual personalizat de ingrijire a tenului si a corpului, ritual fezabil pentru a fi practicat constant
  • Stabilim un program personalizat de detoxifiere a organismului; urmarim efecte vizibile la nivel estetic precum si cresterea vitalitatii, a starii de bine

Anti-aging vine in sprijinul persoanelor adulte. Trebuiesc mentinute pe tot parcursul vietii reguli de aur ale sanatatii.

Este intotdeauna mai usor sa previi decat sa tratezi.

Faceți-vă o programare

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Abonați-vă la noutăți