Cuvântul Reiki este alcătuit din două cuvinte japoneze – Rei care înseamnă “Înțelepciunea lui Dumnezeu sau puterea superioară” și Ki, care este “energia forței de viață”. Deci, Reiki este de fapt “energia forței de viață ghidată spiritual”.

Viorel LATAN

Viorel LATAN – Maestru calificat REIKI, Master Member al GRN Japonia,Quantum Touch

Terapia Reiki

Incepand cu ameliorarea durerilor, reducerea inflamatiilor, vindecarea banalelor raceli, pana la vindecarea bolilor osoase, cancerului si chiar a bolilor de inima, Terapia Reiki este folosita in paralel cu medicina alopata in intreaga lume.

Din păcate, oamenii apelează la medicina alternativă atunci când medicina alopată se declară neputiincioasă, atunci când boala a ajuns în ultimul stadiu.

Cum am mai spus:  cauza bolii este întotdeauna de natură Spirituală și cu asta se ocupă Medicina Alternativă, tratând cauza prin terapii energetice și rezolvând-o, automat efectul dispare (adică, somatizarea pe corpul fizic).

Cum apare boala?

Orice boală, mai întâi se manifestă în corpurile subtile (Aura Omului), ca un dezechilibru energetic (anumite persoane pot sesiza asta), care netratat în timp se somatizează pe corpul fizic.

Acest dezechilibru survine datorită faptului că nu știm să gestionăm anumite situații stresante, evenimente cu încărcătură emoțională sau mentală negativă, proaste obiceiuri sau deprinderi alimentare nefaste, etc.

Corpul nostru ne dă anumite semnale, pe care dacă am ști să le interpretăm, am evita multe situații neplăcute. Așadar terapiile holistice nu pot rezolva într-o clipă un prejudiciu la care tu ai lucrat sistematic o viață.

 Quantum Touch – Vindecarea cu energie, prin atingere cuantică

Atingerea Cuantică  este o terapie energetică (holistică) eficace și eficientă. Spre deosebire de toate celelalte terapii energetice, este singura care insistă pe asocierea fluxului energetic cu tehnica de respirații, intensificând puterea de vindecare naturală. Prin Quantum-Touch focalizăm, amplificăm și direcționăm energia, pentru o gamă largă de beneficii cu rezultate extraordinare, deoarece nu lucrează doar asupra simptomelor, ci abordează cauza principală a bolii. Terapeutul creează un flux energetic foarte puternic, dirijat prin propriile mâini în aura pacientului, ce acționează la nivel cuantic (subatomic), pe principiul rezonanței, determinând/stimulând partea sau țesutul bolnav să-și ridice vibrația și să se vindece. Fluxul energetic creat se remarcă prin vigoare și consistență, determinând organismul bolnav să-și regăsească vibrația vindecătoare mult mai rapid. Procesul de vindecare este unul natural, prin declanșarea mecanismelor de autovindecare cu care Inteligența Naturală a corpului este familiarizată. Terapeutul ajută la echilibrarea câmpului energetic al pacientului și la îmbunătățirea sănătății și bunăstării corpului, minții și spiritului, accelerând procesul natural de autovindecare a corpului.
Eficiența acestei metode este dovedită în alinieri structurale (sistemul osos), dureri, afecțiuni nervoase, depresii, anxietate, recuperare postoperatorie, cancere/afecțiuni oncologice etc. si, în general, în cazul oricărei boli, care nu este altceva decât o manifestare a unui dezechilibru energetic. Această metodă de vindecare este absolut naturală, nedureroasă și fără efecte secundare ca în cazul medicamentelor de sinteză.
Recomand stimularea capacității organismului de a se vindeca folosind  Quantum-Touch, în defavoarea suprasaturării (otrăvirii) corpului cu substanțe chimice, care nu determină o îmbunătățire a stării de sănătate.
Detalii suplimentare referitoare la  Quantum-Touch, găsiți pe www.quantumtouch.com.
Gânduri bune, vorbe bune, fapte bune!
În România, singurul terapeut autorizat, Viorel Latan,  practică această metodă de vindecare energetică în cadrul Centrului de Sănătate și Viață Armonia.

Astfel, vindecarea cere timp și perseverență, și in același timp și schimbarea Totală a modului de viață (care te-a adus în situația de a dezvolta această disfuncție).

Cu speranța că m-am făcut înțeles, închei spunându-vă că prevenția este de preferat suferinței.
Lumină și Iubire!

Viorel Latan

Pretul terapiei este de 200 de lei/sedința 50-60 min de minute.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Solicită o programare

Ce spun pacienții

I met Viorel at a Reiki Master conference in Japan earlier this year. I had the pleasure of receiving Reiju from him & it was a very memorable and powerful experience. His vibration is strong & prominent, while his approach is calming and friendly. I enjoyed our time together and wish him all the best in his Reiki journey.

Marja Jacobsen - Sydney, Australia, Advanced Reiki Master Practitioner, Yoga Teacher

It was a great pleasure meeting Viorel. He has a great energy and a great vibe and it was really nice working with him. I recommend him because he is really good at what he does. He works with passion and this is shown in the results of his work.

Layla Saori - Sao Paulo, Brazil, Reiki Master Therapist

Viorel este un maestru Reiki cu simtul umorului, optimist, care te face sa te simti bine in prezenta lui. Calitati ce il ajuta sa impartaseasca ceea ce a invatat si ce descopera in continuare pe drumul sau spiritual. Un om care respecta traditia dar si curios sa experimenteze si sa aplice noul. Onest si tenace, completeaza caracteristicile ce il vor ajuta sa-si atinga scopurile. Succes Viorel!”

Bogdan Levitchi - Bucuresti, maestru Reiki

Viorel has the very sensitive yet strong Reiki energy in him. He will be able to give you wonderful Reiki sessions and healing experiences.

Ryoko Suzuki Julia - Shizuoka-shi, Shizuoka, Japan, Reiki Master, self-employed at Adventist HealthCare Shady Grove Medical Center and Cause - Comfort for America's Uniformed Services:

În urma unor accidentari mai vechi am ajuns sa am probleme cu ligamentele genunchiului… toti doctorii mi-au recomandat ligamentoplastie dar eu m-am incapatanat si am incercat si alte variante de tratament. Intalnindu-l pe vio si afland de metodele lui am incercat si am cinstatat ca in urma a doua sedinte,
umflatura cat si durerea au disparut si mi-am putut continua activitatea sportiva fara interventie chirurgicala. Recomand cu incredere!”

Catalin Iacob - Bucuresti, practicant sporturi extreme

It was wonderful to meet Viorel this last January in Tokyo at our Gendai Reiki ho reiju ceremony. He has great radiance and did shine with all master the two days I was with him. I could feel his great warmness and peaceful mind that is so important for a reiki practitioner! I wish you all the best with the blessing of the love and the light.

Hugo Lamontagne Montreal, Canada, Financial Advisor

Tarife

Consultație / Evaluare

Lei15000

Control / Tratamente

Lei1000060 min

Abonați-vă la noutăți