Sănătatea reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale omului. Pentru a o menţine este nevoie de un minim de efort. Pe lângă aceasta, pentru a acţiona corect este nevoie de o anumită educaţie medicală. Trebuie să se ştie ce înseamnă o anumită boală, cum anume apare, cum se manifestă, care este evoluţia ei, ce complicaţii pot să apară şi mai ales care sunt cele mai eficiente mijloace de a lupta împotriva ei. Atunci când sunt cunoscute aceste informaţii este mult mai uşor pentru cineva să se vindece de o anumită afecţiune şi, chiar mai important, este posibil să fie prevenită. Acest deziderat se poate realiza prin adoptarea unui mod de viaţă şi a unui regim alimentar corecte, evitând acei factori care sunt nocivi pentru sănătate.
Doctor Rares Simu - Centrul de Sanatate si Viata Armonia

Absolvent al Universitatii de Medicina Iuliu Hatieganu din Cluj, specializare in Alergologie si Imunologie Clinica.

Formulele magistrale oferite de dr. Rares Simu sunt solutia ideala pentru reechilibrarea organismului prin dezvoltarea sistemului propriu de aparare.

 

Doctorul Rares Simu este autorul cartii Boli digestive dar si al numeroaselor lucrari stiintifice prezentate la conferinte nationale si internationale.

Solicită o programare

Ce spun pacienții

Domnul doctor Rares Simu m-a ajutat sa scap de durerile articulare. Acum gonartroza nu ma mai deranjeaza, ma pot misca in voie. Va multumesc dle dr Simu !
Alexandru – 56 ani, Bucuresti
Am tiroidita autoimuna. Nici un tratament alopat nu m-a ajutat atat de mult, precum remediile homeopate. Am o viata normala acum, ma simt foarte bine si voi continua sa le iau cat timp va fi nevoie fi nevoie.
Doina – Arad
Alergiile m-au chinuit ani de zile. Tratamentul homeopat al dlui dr Simu Rares mi-a rezolvat aceasta problema de sanatate. Urticaria cu care ma luptam de ceva timp a cedat. Imunitatea mea este normala si nu am mai avut un episod alergic de peste 1 an. Va multumesc dle dr Simu !
Laura – 28 ani, Pitesti
De 5 ani sufar de Hepatita C. Remediile recomandate de catre dl dr Simu m-au ajutat sa tin virusul restant. In paralel, aveam probleme si cu stomacul si colesterolul crescut. Ma simt excelent si nu ma mai tem de boala. Cand am venit la consultatie la dl dr Simu, starea mea de sanatate era destul de grava, imi era rau in fiecare zi. Acum ma simt excelent!
Dan - Alexandria
Dl dr Simu m-a ajutat sa scap de suferintele pricinuite de diabet. Cand am venit la consult la dl dr Simu nu eram prea increzatoare. Am acceptat tratamentul pentru ca nu mai aveam nici o alta speranta. Dupa cateva luni insa starea mea de sanatate s-a modificat surprinzator si iata ca acum sunt foarte bine ! Recunosc, sunt lucruri noi pe care le fac pentru ca sa am o viata echilibrata si bineinteles , sanatoasa! Toate acestea, la recomandarile dlui dr Simu.
Daniela – Brasov

Tarife

Consultatie

Lei33000

Evaluare cu Iridoscopul

Lei38000

Abonați-vă la noutăți