apifitoterapie

Despre beneficiile apifitoterapiei s-au scris tratate de medicina, pornind de la retete traditionale stravechi. Denumirea de apifitoterapie provine de la apis – albina si fiton – planta.

Asocierea produselor apifitoterapeutice in tratamente, ofera solutii simple, remedii naturale la preturi mici, cu eficienta maxima in majoritatea suferintelor organismului uman. Medicul apifitoterapeut va obtine rezultate exceptionale daca va recomanda produse in dozajul optim, potrivit nevoilor si afectiunilor pacientului.

Apifitoterapia trateaza orice suferinta, poate fi adjuvant in afectiuni grave, este important in primul rand, ca pacientul sa inteleaga schimbarile care se impun in regimul alimentar, in stilul de viata si bineinteles, trebuie sa urmeze intocmai, sfatul medicului naturist.
Produsele stupului: mierea, propolisul, laptisorul de matca, pastura, ceara de albine, sunt un veritabil izvor de sanatate pentru consumatori.

Plantele sunt usor accesibile, flora noastra spontana este foarte bogata in plante cu actiune benefica, pot fi luate in paralel cu medicamentele alopate, echilibreaza organismul la toate nivelele.

Apifitoterapia este izvor de sanatate, avem o bogatie mare de resurse naturale in tara noastra. Recomandarea specialistilor nostri este ca acestea sa fie administrate in scop preventiv, pentru o sanatate buna.

“Mierea susține buna funcționare a organelor ­cheie ale omului: inimă și ficat. Îți aduce energia zilnică de care ai nevoie, alungând oboseala fizică și intelectuală. Este și un remediu excelent pentru problemele stomacului, întrucât stimulează apetitul, ajută la digestie și are acțiune laxativă. Mierea poate fi folosită și extern, prin aplicații pe zona afectată în arsuri, ulcerații, și ajută la cicatrizarea mai rapidă a rănilor din urma operațiilor”
Dr. Daniela BUSNEAG
“Plantele şi produsele apicole pot, ele singure, să trateze foarte multe afecţiuni, atât acute (inclusiv infecţii), cât mai ales cronice. Cu ajutorul lor putem rămâne tineri şi sănătoşi până la vârste foarte înaintate, dacă ne obişnuim să le utilizăm cât mai perseverent şi cu dorinţa ca ele să ne transforme profund şi să ne aducă vindecarea definitivă şi înţelegerea plină de înţelepciune a încercării pe care ne-a adus-o boala”
Dr. Cristina PAVEL
Solicită o programare

Abonați-vă la noutăți