Vindecarea cu energie, prin atingere cuantica

Atingerea Cuantică este o terapie energetică (holistică) eficace și eficientă.

Spre deosebire de toate celelalte terapii energetice, este singura care insistă pe asocierea fluxului energetic cu tehnica de respirații, intensificând puterea de vindecare naturală.

Prin Quantum-Touch focalizăm, amplificăm și direcționăm energia, pentru o gamă largă de beneficii cu rezultate extraordinare, deoarece nu lucrează doar asupra simptomelor, ci abordează cauza principală a bolii.

Terapeutul creează un flux energetic foarte puternic, dirijat prin propriile mâini în aura pacientului, ce acționează la nivel cuantic (subatomic), pe principiul rezonanței, determinând/stimulând partea sau țesutul bolnav să-și ridice vibrația și să se vindece.

Fluxul energetic creat se remarcă prin vigoare și consistență, determinând organismul bolnav să-și regăsească vibrația vindecătoare mult mai rapid. Procesul de vindecare este unul natural, prin declanșarea mecanismelor de autovindecare cu care Inteligența Naturală a corpului este familiarizată.

Terapeutul ajută la echilibrarea câmpului energetic al pacientului și la îmbunătățirea sănătății și bunăstării corpului, minții și spiritului, accelerând procesul natural de autovindecare a corpului.

Eficiența acestei metode este dovedită în alinieri structurale (sistemul osos), dureri, afecțiuni nervoase, depresii, anxietate, recuperare postoperatorie, cancere/afecțiuni oncologice etc. si, în general, în cazul oricărei boli, care nu este altceva decât o manifestare a unui dezechilibru energetic.

Această metodă de vindecare este absolut naturală, nedureroasă și fără efecte secundare ca în cazul medicamentelor de sinteză.

Recomand stimularea capacității organismului de a se vindeca folosind Quantum-Touch, în defavoarea suprasaturării (otrăvirii) corpului cu substanțe chimice, care nu determină o îmbunătățire a stării de sănătate.

Detalii suplimentare referitoare la Quantum-Touch, găsiți pe www.quantumtouch.com.
Gânduri bune, vorbe bune, fapte bune!
În România, singurul terapeut autorizat,

Viorel Latan

Cu speranța că m-am făcut înțeles, închei spunându-vă că prevenția este de preferat suferinței.
Lumină și Iubire!

Pretul terapiei este de 200 de lei/ sedinta si se desfasoara pe parcursul a 60 de minute.