REMEDII HOMEOPATE

Homeopatia a fost asimilata in practicile din clinica noastra datorita beneficiior majore aduse de aceasta metoda alternativa de evaluare si tratament. Cabinetul de homeopatie ofera servicii de cea mai buna calitate, pretul remediilor homeopate este foarte mic, medicii nostri specializati in homeopatie va vor indruma pasii spre echilibrarea starii de sanatate in plan fizic, psihic, emotional, pornind de la teoria conform careia organismele vii au o dinamica innascuta de auto-vindecare.

In homeopatie este foarte importanta consilierea pacientului pe intreaga perioada de tratament. Asadar, vom fi aproape nu numai de pacientii din Bucuresti , orasul nostru de resedinta, dar si de cei aflati in alte localitati, sau chiar din afara Romaniei, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.

Avantajele remediilor homeopate:

  • trateaza organismul global, cu obiectiv bine stabilit si anume, eliminarea cauzelor care au dus la imbolnavire
  • nu au efecte secundare sau reactii adverse
  • nu creeaza dependenta
  • au gust placut si pot fi administrate tuturor categoriilor de varsta
  • vindecarea se produce in toate planurile: fizic, mental, emotional,
  • au rolul de a intari scutul imunitar al organismului
  • trateaza predispozitii genetice
  • pret mic

Tratamentul homeopat actioneaza bland asupra cauzelor bolii si redirectioneaza functiile organismului spre functiile pentru care acesta creeat.

Remediile homeopate au fost descoperite in urma cu 200 de ani de catre medicul german Samuel Hahnemann. Nemultumit de practicile medicale standard de la sfarsitul secolului 18 si inceputul secolului 19, el s-a angajat intr-un lung proces de cercetare stiintifica si de investigatii clinice. Cercetarea lui a influentat dezvoltarea medicinei moderne, in special a acestei metode rationale si profunde, bazata pe principii clare, pe care a denumit-o HOMEOPATIE.

Termenul provine de la doua cuvinte grecesti, “homoios” (similar) si “pathos” (suferinta), ceea ce inseamna ca suferinta (boala) poate fi vindecata prin produse similare. Remediile homeopate sunt realizate 100% din substante naturale. Tratamentul homeopatic este individualizat. Un remediu este selectat pentru a se potrivi unui grup de indivizi cu simptome si caracteristici personale.

De regula componentele unui produs homeopat sunt stabilite astfel incat sa trateze intreaga persoana, nu doar anumite simptome. In acest fel, tratamentul homeopat actioneaza individual declansand propria capacitate de vindecare energetica, restabilirea echilibrului in corp si minte. Odata ce echilibrul este restabilit, simptomele bolii dispar, lasand un puternic sentiment de bunastare generala. Un remediu homeopatic este un mod de stocare si transmitere de informatii care cuprind energiile de vindecare ale corpului ( forta vitala).

Remediile homeopate sunt de asemenea o forma puternica de medicina preventiva, pentru ca se adreseaza constitutiei individuale, ajutand la tratarea predispozitiilor catre boli mostenite.”

Solicită o programare

Abonați-vă la noutăți