Sclerodermie in placi.


 

Dr Rares Simun–  specialist in Imunologie clinica si Alergologie-  Scrisoare publicata in Formula As- PACIENTII MULTUMESC PENTRU VINDECARI. 


 

“Nu ştiu alţii cum sunt”… când au ceva de spus, dar eu simt nevoia să împărtăşesc o bucurie imensă cu toată lu­mea, poate aşa voi putea ajuta pe cei care trec printr-o si­tuaţie asemănătoare cu a mea.


 

Cu vreo 10 ani în urmă, am fost diagnosticată cu o boală autoimună – scle­ro­der­mie în plăci. Nu cred că trebuie să dau detalii despre boa­lă, cei interesaţi pot afla de­talii căutând pe Google. În toată această perioadă, am făcut tratament, care pe lângă faptul că n-a stopat boala, mi-a distrus car­tilajul din articulaţii, şi azi sunt diagnos­ticată cu boală artrozică, practic, îmi sunt afectate toate articulaţiile, iar un genunchi este pro­tezat. În urmă cu şase luni, am între­rupt tra­ta­mentul clasic şi am urmat un trata­ment ho­meo­pat, recomandat de d-l dr. Rareş Simu din Bu­­cu­reşti. În tim­pul tratamentului, n-au mai apărut mor­fee, iar cele exis­tente s-au estompat. În luna au­gust, m-a consultat un me­dic specialist derma­tolog din Cluj, care a spus: “A fost sclerodermie, au ră­mas cicatricile, boala a intrat în remi­sie”. Deşi am încetat să mai iau tra­tamentul homeopat de două luni, n-au mai apărut alte semne ale bolii şi mă simt foarte bine. Mul­ţumesc pe această cale d-lui doctor Ra­reş Simu. Regret că nu l-am cunoscut mai repede, aş fi avut, cu siguranţă, articulaţii sănătoase şi un corp fără morfee.


 

(Articol preluat de pe site-ul www.formula-as.ro


 

In formele generalizate, sclerodermia debuteaza printr-un proces inflamator, Fibrozarea tesuturilor afecteaza si esofagul, intestinele, plamanii, inima si rinichii. Alterarile patologice ale sistemului cardio-vascular antreneaza riscul  major de hipertensiune arteriala si atac cerebral vascular.


 

Dr Rares Simu specialist in Imunologie clinica si Alergologie ofera consultatii pentru evaluarea si tratamentul natural al sclerozei in placi.