AfectiuniAparitii in media

Dureri articulare

Dureri articulare  – Dr Rares Simu – Formula As

„Domnule doctor Simu, sunteţi bun de pus pe rană!”


Aş vrea să îi mulţumesc public domnului doctor Rareş Simu, specialist în alergologie şi imunologie clinică la Centrul de Sănătate şi Viaţă „Armonia” din Bucureşti, pentru ajutorul oferit în tratarea suferin­ţelor mele.


 

Sunt pacientul domnului doctor de peste 10 ani, timp în care mi-am tratat diferite boli cronice sau acu­te. De fiecare dată, dumnealui m-a ajutat să trec cu bine peste ele şi am devenit adeptul tratamen­telor naturale.
În urmă cu 3 ani, am suferit un accident de ma­şină, care s-a dovedit a fi pentru mine un punct de cotitură, depăşit cu greu, pentru că am rămas cu nu­me­roase sechele, deformaţii osoase, încă mai port în picior tije metalice şi şuruburi. Am stat 3 luni la terapie intensivă, apoi încă un an, nu m-am putut deplasa fără cadru sau baston. În urmă cu puţin timp, datorită poziţiei defectuoase de mers, am suferit ne­nu­mărate contracturi musculare, la articulaţiile pi­cioarelor şi, în special, ale coloanei. Nu puteam dormi noaptea, pentru că nu puteam sta culcat, nici pe scaun nu mă puteam aşeza, fără să simt durere. Durere cumplită, care arde şi ustură. Aşa m-am chi­nuit timp de peste o lună. Nimic nu m-a ajutat, şi credeţi-mă că am încercat foarte multe tratamente din farmacie, recomandate chiar de medici specialişti ortopezi şi neurologi. Atunci am decis să merg la d-l dr. Simu, şi nu aş fi crezut, dacă nu mi s-ar fi întâm­plat mie: schema de tratament recomandată (unele tincturi le luam chiar din 2 în 2 ore) mi-a luat, încet-încet, durerea, chiar din prima noapte m-am simţit mai eliberat.


Domnule doctor, sunteţi bun de pus pe rană! Eu am avut întotdeauna în dumneavoastră o călăuză şi vreau să vă mulţumesc din toată inima, pentru răb­darea cu care m-aţi ascultat de fiecare dată, dar şi pentru implicarea pe care o aveţi în ducerea la bun sfârşit a formulelor dumneavoastră de trata­ment.
Mulţumim şi revistei „Formula AS”, pentru toate soluţiile naturale pe care ni le oferă, dar şi pentru specialiştii de frunte pe care ni-i prezintă.


Mii de mulţumiri,
DAN IULIU, 60 de ani – Bucureşti


 

Dr Rares Simu ofera consultatii si tratamente la Centrul de Sanatate si Viata Armonia din Bucuresti