Hepatita cronica virus B


“Prin tratamentul d-lui dr. SIMU, m-am vindecat de hepatită cronică virus B”


http://www.formula-as.ro/2016/1223/cititorii-multumesc-pentru-vindecari-70/prin-tratamentul-d-lui-dr-simu-m-am-vindecat-de-hepatita-cronica-virus-b-20937


 

Numele meu este Ioan Nicolae, am 62 de ani, şi sunt din Bacău.


 

” Prin intermediul revistei dvs. am reu­şit să-mi refac sănătatea, pentru care vă mulţu­mesc în mod deosebit. În urmă cu 5 ani, am fost găsit cu hepatită cronică virus B. Mă simţeam rău, aveam pro­bleme cu balonarea, oboseala, şi mă dureau toate oasele.


În urma analizelor, s-a constatat că ficatul era afectat de acest virus. Am urmat tratamente în spital şi acasă, dar starea mea nu se ameliora, la fel şi analizele. După ultima internare, acum 2 ani, am citit în paginile revistei despre d-l doctor Rareş Simu şi m-am decis să apelez la dânsul.


Vreau să vă spun că înainte să încep tratamentul, analizele de ficat, la ulti­ma internare, erau foarte proaste, de 3-4 ori peste li­mită.


După ce am început tratamentul, starea mea s-a îmbunătăţit constant, la fel şi analizele, pe care le repetam. După 4 luni de tratament, totul a intrat în normal, şi nici nu am mai fost internat de atunci. Mă simt sănătos, analizele se menţin bune, am poftă de viaţă şi de muncă, pentru care îi mulţumesc dom­nului doctor şi dvs., pentru că ne ajutaţi să cunoaştem şi alte tratamente pentru afecţiuni grave.”
IOAN NICOLAE – Bacău


 

(D-l dr. Rareş Simu poate fi contactat la Centrul de Sănătate şi Viaţă “Armonia”, tel. 0766/29.84.58)


 

Tratamentele dlui dr Simu Rares recomandate in afectiunile ficatului au ajutat foarte multe persoane afectate de aceasta suferinta. Este foarte important insa ca pacientul sa respecte intocmai indicatiile medicale primite, sa aiba un regim de munca si odihna adecvat. De asemenea hrana sanatosa, de preferinta compusa din legume si fructe proaspete, carne slaba din pui si peste,  hidratare corespunzatoare, miscare in aer liber, gandire pozitiva,  toate acestea facute cu incredere si determinare.