Poliartrita reumatoida – Scrisoare de multumire pentru tratamentele benefice ale dlui dr Rares Simu

Formula As – nr 1066/2013


“Mulţumesc foarte mult, d-le doctor Rareş Simu !”

În anul 1992 m-am îmbolnăvit de poliartrită reu­matoidă, boală ce mi-a provocat o lungă şi intensă su­fe­rinţă, în ciuda tratamentelor cu diferite antiin­fla­ma­toare şi medicamente de sinteză.


Cu toate acestea, opti­mismul şi credinţa că voi găsi până la urmă un remediu eficient la această boală nu mi-a dispărut niciodată.
Şi, într-adevăr, aflând din “Formula AS” despre tra­ta­mentele eficiente ale d-lui dr. Rareş Simu (imuno­log şi alergolog), m-am prezentat şi eu la cabinetul d-lui dr. din str. Luterană nr. 3, sector 1, Bucureşti, tel. 031/437.96.29, având la mine cele mai recente analize medicale. După ce d-l dr. Rareş Simu mi-a mai reco­mandat şi alte analize medicale, a trecut la instituirea unui tratament homeopatic, sub forma unei soluţii. În prezent, după 5 luni de tratament homeopatic, re­zultatul este excelent: inflamaţiile şi durerile de în­cheieturi au dispărut în proporţie de aproximativ 90%, am reuşit să mai iau în greutate şi să am în prezent o viaţă absolut normală.


În afara acestui tratament, din proprie iniţia­tivă, am mai luat un suplimentul alimentar german 100% natural  – 2 capsule pe zi, indicat în poliar­trită reumatoidă şi, nu în ultimul rând, fiind un om credincios, m-am rugat mult lui Dum­nezeu şi am citit zilnic Acatistul Sfântului Nec­tarie – care ajută foarte mult.


Am scris aceste rânduri, în primul rând pentru a-i mulţumi din suflet d-lui dr. Rareş Simu, pentru trata­mentul primit, iar pe de altă parte, pentru a fi de folos celor care au această afecţiune şi încă nu au găsit un tratament eficient.


GHE. DINICĂ – Bucureşti, tel. 031/440.18.34


 

 Dl dr Rares Simu – Specialist in Imunologie clinica si Alergologie ofera consultatii la Centrul de Sanatate si Viata Armonia din Bucuresti

 

 

Poliartrita reumatoida