Imunoextract 3
Terapia Theta Healing 
Frici, fobii, traume emoţionale, convingeri limitative, tipare dăunătoare, toate adânc aşezate în subconștient, ajung sa afecteaze mult alegerile noastre de zi cu zi, din planul conștient.
Termenul ThetaHealing provenit din engleză, înseamnă vindecare în stare Theta.
 Înțelegem prin starea Theta acea dispoziție în care se află la unison: corpul, mintea și spiritul nostru, atunci când creierul funcționează în parametrii undelor cerebrale de tip Theta.
 Theta Healing este o tehnică tare frumoasă prin care subconștientul se poate accesa şi care îți va permite să eliberezi și sa renunți pe rand la frici si convingeri limitative și sa inlocuiesti cu tot ce este mai potrivit cu binele tău, pentru o viață real echilibrată.
Cum decurge o ședință de Theta Healing
In timpul unei sedinte Theta Healing, terapeutul şi clientul lucrează împreună, accesând prin meditație ghidata frecevenţa theta a creierului, dovedită ştiinţific ca fiind cea în care au loc schimbările în subconştient şi vindecările fizice si psiho-emotionale.
   Vom putea lucra împreună cu ajutorul acestei minunate metode terapeutice și vei putea observa cum convingeri ce înainte te limitau sau blocau, se eliberează, lăsând drum liber fluxului vieții, bucuriei și satisfacției în viata ta.
In calitate de terapeut ThetaHealing, te invit într-o frumoasa călătorie a ta, spre tine, fiinta frumoasă si completă!
Pretul pentru o sedinta de Terapia Theta Healing este de 180 lei
Solicită o programare

Remedii naturale

Aceste produse 100% naturale sunt realizate dupa  Retetele magistrale ale domnului dr Simu Rares, Specialist în Imunologie clinica și Alergologie, in laboratoare si farmacii avizate.

Acestea se pot procura doar pe baza de reteta emisa de medic.

Vezi Produse

Abonați-vă la noutăți