Ancuta Silvia Savu– Terapeut Bowen,Theta Healing, Acces Bars, Reflexoterapie, Masaj,     Licențiată în Filozofie

Terapia Bowen- sau cum putem aduce beneficii si echilibru starii noastre de sanatate

Terapia Bowen poate fi de mare ajutor si in episoade acute de raceala, inflamatii la nivelul sinusurilor, etc, pe scurt, in cazul afectiunilor ce apar in sezonul rece. Terapia va ajuta corpul sa isi mentina functionarea la parametrii optimi si va optimiza functionarea sistemul imunitar.

Beneficiile terapiei sunt nenumarate, rezultatele pe care ea le-a avut de-a lungul timpului sunt graitoare si unele chiar uimitoare. Frumusetea terapiei este ca se adreseaza holistic omului, prin impulsuri de vindecare atat la nivel fizic cat si psiho-emotional si ca se realizeaza de catre terapeut cu multa blandete si dragoste pentru viata si echilibru si cu intentia de a vindeca persoana ce vine in terapie.

Theta Healing

Frici, fobii, traume emoţionale, convingeri limitative, tipare dăunătoare

Toate adânc aşezate în subconștient, ajung sa afecteaze mult alegerile noastre de zi cu zi, din planul conștient.
Termenul ThetaHealing provenit din engleză, înseamnă vindecare în stare Theta.
Înțelegem prin starea Theta acea dispoziție în care se află la unison: corpul, mintea și spiritul nostru, atunci când creierul funcționează în parametrii undelor cerebrale de tip Theta.

Theta Healing este o tehnică tare frumoasă prin care subconștientul se poate accesa şi care îți va permite să eliberezi și sa renunți pe rand la frici si convingeri limitative și sa inlocuiesti cu tot ce este mai potrivit cu binele tău, pentru o viață real echilibrată.

🌟Cum decurge o ședință de Theta Healing 🌟
In timpul unei sedinte Theta Healing, terapeutul şi clientul lucrează împreună, accesând prin meditație ghidata frecevenţa theta a creierului, dovedită ştiinţific ca fiind cea în care au loc schimbările în subconştient şi vindecările fizice si psiho-emotionale. 🙏😊
Vom putea lucra împreună cu ajutorul acestei minunate metode terapeutice și vei putea observa cum convingeri ce înainte te limitau sau blocau, se eliberează, lăsând drum liber fluxului vieții, bucuriei și satisfacției în viata ta.
In calitate de terapeut ThetaHealing, te invit într-o frumoasa călătorie a ta, spre tine, fiinta frumoasă si completă! 🏵️❤️

Acces Bars

Există 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale: Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta, etc.
Această tehnica se numeste Access Bars si oricine poate beneficia de efectele ei. Bars poate fi util in depresie, tulburari de somn, anxietate, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, blocaje emotionale, etc.

☀️In urma ședințelor din terapiile pe care eu le ofer, oamenii îmi spun deseori ca au avut o experiență minunată și observ din ce în ce mai des ca aceștia ajung la mine cu mare interes si curiozitate față de aceaste minunate tehnici, profund vindecătoare si eliberatoare ❤️
Din dragoste pentru oameni, vindecare și viață, sunt aici, pentru tine! 🙏🙂

Tarife

Servicii

  • Sedinta Terapie Bowen
  • Terapia ThetaHealing
  • Acces Bars

Preț

  • 150 lei
  • 250 lei
  • 250 lei
Solicită o programare

Abonați-vă la noutăți