Un om sănătos este ca un pom înflorit într-o zi senină de primăvară, înconjurat de albine care culeg nectarul cel parfumat din care îşi fac mierea… Aşa ar trebui să fim cu toţii, să dăruim tuturor din preaplinul şi bucuria din inimile noastre. Aspirând la acest ideal de sănătate, vă invit să vă trataţi cu remedii din farmacia lui Dumnezeu: plante medicinale, polen, miere, propolis, alimente cât mai ecologice şi emoţii pozitive.

Practică de peste 10 ani medicina naturistă şi spune că există puţine remedii la fel de „curate” şi sănătoase precum produsele apicole. Este Vicepresedinte  al Societăţii Române de Apiterapie şi a participat la foarte multe evenimente ştiinţifice în ţară şi străinătate (Germania, Italia, Slovenia, Ucraina, Turcia, Coreea ), având ca subiect folosirea produselor apicole în terapie.

A surprins-o faptul că Albina este unanim apreciată pe toată planeta pentru hărnicia ei şi pentru că este un izvor de sanatate.  Inţepăturile ei pot vindeca o gama larga de afectiuni.

După ce a studiat bolile din punctul de vedere al medicinei „oficiale”, s-a întors spre terapiile complementare pentru a găsi acolo soluţii pentru „bolile fără leac”. Şi într-adevăr, acolo unde concepţiile ce privesc funcţionarea corpului uman ca o maşină cu piese de schimb nu pot ajuta bolnavul, vin noţiunile medicinei tradiţionale chineze şi indiene, atât de vechi şi, în acelaşi timp, atât de moderne. Ele completează un tablou în care trupul, sufletul şi mintea funcţionează ca un tot unitar care ne poate duce spre boală sau spre sănătate.

Trăim într-o ţară foarte bogată în plante medicinale, cu oameni inimoşi, dar de multe ori doborâţi de greutăţile zilnice; o ţară în care cancerul şi diabetul iau proporţii alarmante. Reîntoarcerea la un stil de viaţă în armonie cu natura şi încercarea de a te apropia de Creatorul tuturor fiinţelor sunt elementele esenţiale pentru redobândirea sănătăţii şi bucuriei de a trăi.

Ce spun pacienții

Multumim dna dr Pavel pentru tratamentele oferite. M-ati ajutat sa scap de dureri chinuitoare la coloana si umeri. Am suferit multi ani si am folosit creme de toate felurile si am inghitit analgezice cu pumnul. Recomandarile dvs, mi-au rezolvat problemele in 30 de zile. Este incredibil! Va multumesc foarte mult!
Bogdan – Bucuresti
Doamna dr Cristina Pavel m-a ajutat sa scap de suferintele pricinuite de imunitatea scazuta. Raceam des, nasul imi curgea tot timpul, eram mai mereu obosit. Produsele stupului sunt remedii foarte bune si ar trebui sa le foloseasca toata lumea. Pe mine doar ele m-au vindecat si acum sunt o alta persoana. Multumesc !
Cristina – Chiajna
Sunt impresionata de puterea vindecatoare a veninului de albine. Tratamentele dnei dr Cristina Pavel m-au ajutat foarte mult in Scleroza de care sufar. Recomand aceasta terapie !
Marcel- 65 de ani, Bucuresti
Am facut 5 sedinte de terapie cu venin de albine. Genunchii mei s-au desumflat si nu ma mai dor. In acelasi timp, am simtit o revigorare generala a organismului. Va multumesc dna dr Pavel!
Elena – 76 ani, Alexandria
Aveam incontinenta urinara. Incercasem multe tratamente, fara nici un rezultat. Remediile naturale ale dnei dr Cristina Pavel mi-ai rezolvat aceasta problema. Va multumesc foarte mult dna Doctor!
Maria - Bucuresti

Tarife

Evaluare

Lei15000

Control / Tratamente

Lei10000

Faceți-vă o programare

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Abonați-vă la noutăți