A sosit momentul sa ne indreptam privirea si simturile catre propriul corp si sa ne dorim sa fim mai sanatosi, mai energici, mai echilibrati, mai spirituali. A sosit momentul pentru a intelege faptul ca sanatatea trebuie privita holistic: corp, minte, suflet, spirit, toate la un loc, si tot impreuna vor fi si directionate spre starea de echilibru. Noi va oferim in acest sens tehnici de evaluare, terapie si tratament.

Metodele prin care specialistii nostri vin in sprijinul celor aflati in suferinta sunt blande, nedureroase si au nevoie de intreaga implicare a acestora: Homeopatie, Apifitoterapie, Iridologie, Biorezonanta, Psihoterapie, Nutritie sanatoasa – prin Consultantul nutritionist , Masaj terapeutic – Reiki.

Suntem in slujba dumneavoastra atata timp cat veti avea nevoie de noi. Va asiguram consiliere pe toata perioada tratamentului si promitem sa nu dezamagim. Suntem deschisi catre sugestiile si sesizarile dumneavoastra si va multumim daca la un moment dat veti dori sa impartasiti si altora experientele traite alaturi de noi .


 

Manager,
Augustina David