Imunoextract 3
Terapia Acces Bars 
 Există 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale: Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta, etc.
Această tehnica se numeste Access Bars si oricine poate beneficia de efectele ei. Bars poate fi util in depresie, tulburari de somn, anxietate, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate,  blocaje emotionale, etc.
In urma ședințelor din terapiile pe care eu le ofer, oamenii îmi spun deseori ca au avut o experiență minunată și observ din ce în ce mai des ca aceștia ajung la mine cu mare interes si curiozitate față de aceaste minunate tehnici, profund vindecătoare si eliberatoare
Din dragoste pentru oameni, vindecare și viață, sunt aici, pentru tine!
Pretul unei sedinte de terapie costa 200 lei.
Solicită o programare

Remedii naturale

Aceste produse 100% naturale sunt realizate dupa  Retetele magistrale ale domnului dr Simu Rares, Specialist în Imunologie clinica și Alergologie, in laboratoare si farmacii avizate.

Acestea se pot procura doar pe baza de reteta emisa de medic.

Vezi Produse

Abonați-vă la noutăți