„Putem cauta toata viata miracole sau putem trai viata ca pe un miracol” suna un citat celebru.
Pentru mine acest miracol se numeste TERAPIA BOWEN.

Cand problemele de sanatate te coplesesc, nu mai ai nici o varianta, cand simti ca totul se prabuseste, atunci ca prin minune apare ceva in care iti pui toate sperantele. Daca rezultatele nu intarzie sa apara, atunci inseamna ca s-a intamplat un miracol.

Dupa ce am descoperit acest miracol, am decis sa devin TERAPEUT BOWEN pentru a ajuta si alti oameni sa-si recapete zambetul si speranta. Aceasta putere de vindecare sta in noi si trebuie doar sa accesam inteligenta interioara a organismului uman.
Am urmat cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia si am o experienta de 2 ani in aceasta activitate.

Sunt foarte fericita ca am descoperit ceva care ma pasioneaza atat de mult. Niciodata nu e prea tarziu sa-ti gasesti adevarata vocatie.
Motto: Organismul uman este o masinarie formidabila dotata cu mecanime de autovindecare, pe care trebuie doar sa le accesam la nevoie.
Pentru asta exista TERAPIA BOWEN!

Ce spun pacienții

Sedintele de terapie ale dnei Virginia Nicolau mi-au luat durerile de coloana si umeri. Incercasem inainte de asta foarte multe tratamente si produse analgezice si antiinflamatoare. Acum ma simt excelent si va multumesc pentru aceasta.
Irina – Bucuresti
Mama mea avea durei de cap cumplite si ameteli. De cele mai multe ori refuza sa iasa din casa neinsotita. Terapia facuta de catre dna Virginia Nicolau a ajutat-o enorm. Se simte foarte bine, au disparut durerile de cap si senzatia de ameteala.
Viorica B - Bucuresti

Tarife

Masaj terapeutic

Lei10000

Faceți-vă o programare

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Abonați-vă la noutăți