Patricia CIHODARU

psiholog si psihoterapeut

Patricia CIHODARU 2017-06-16T05:44:44+00:00
”Calatoria – Brandon Bays” vindeca stresul care a dus la imbolnavire, fiind un adjuvant in vindecare. Nu este o tehnica care inlocuieste tratamentele ci alaturi de tratamente, grabind vindecarea printr-un proces major de detoxifiere.

Psiholog şi psihoterapeut format în Psihoterapie Experienţială şi Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, precum şi în domeniile: sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor, formator de formatori, consiliere vocaţională şi Psychological Profiling.

Impresionata de povestea de vindecare citita in cartea “Calatoria- Brandon Bays”, Patricia a depus toate eforturile pentru a o aduce si in Romania pe promotoarea acestei metode de vindecare.

A studiat si participat la numeroase seminarii interne si internationale , devenind reprezentant “The Journey- Romania”. Este organizator al evenimentelor si al scolii “The Journey – Romania”. Rezultatele extraordinare obtinute in tratamentele aplicate, au starnit interesul multor cadre medicale din medicina alopata, care studiaza si aplica aceasta tehnica. Brandon Bays revine in fiecare an in Romania pentru a participa la cursurile de initiere si dezvoltare The Journey. Pana in prezent sunt 44 de tari de pe glob care au preluat si aplica metoda.

Patricia Cihodaru practică psihoterapia şi consilierea psihologică individuală a adulţilor şi copiilor de peste 10 ani şi a susţinut training-uri de dezvoltare a creativităţii, precum şi cursuri de dezvoltare personală şi sănătate emoţională pentru femei. Este membru fondator al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale, al cărei obiectiv este de a populariza şi promova sănătatea şi inteligenţa emoţională.

Urmareste-i blogul personal
Citeste toate articolele scrise de Patricia Cihodaru
Am întâlnit în viaţă oameni de la care am învăţat multe, care mi-au vorbit cu voci ale creşterii, ale iubirii, ale prieteniei. Aceştia sunt oamenii mei de aur. Fara ei aş fi fost infinit mai săracă sufleteşte. Şi cum bogăţia sufletească e cea mai mare bogăţie – venim fără nici o avere şi plecăm tot la fel din această lume – ei sunt cei mai preţioşi pentru mine.
FACEȚI-VĂ O PROGRAMARE

Ce spun pacienții dânsei

Dna Patricia Cihodaru mi-a redat linistea sufletului si m-a ajutat sa elimin toate fricile cu care ma confruntam. Aveam anxietate si atac de panica. Ajunsesem sa ma tem sa ies si din casa. Va multumesc dna Cihodaru
Andreea – Bucuresti
Am parcurs impreuna cu dna Patricia Cihodaru primii pasi in Calatoria – Brandon Bays. Este un miracol tot ceea ce se intampla in interiorul nostru. Am invatat cum sa ma vindec singura.
Virginia – Bucuresti
Copilul meu nu statea singur in casa. In plus, trebuia de cele mai multe ori sa stau cu el la gradinita peste zi. Dupa cateva sedinte de terapie facute cu dna Patricia Cihodaru, acesta a capatat curajul de a accepta sa stea in casa fara noi, in plus am reusit sa il convingem ca trebuie sa ramana in colectivitate neinsotit. Multumim Patricia!
Alexandra si Ilie – Branesti
Sedintele de terapie m-au ajutat sa capat increderea in persoana mea. Mi-au crescut performantele in munca si pot spune ca acum am mare incredere in fortele mele. Am fost ghidat foarte bine de catre dna psh Patricia Cihodaru. Va multumesc!
Paul – Bucuresti

Tarifele dânsei

Ședința 1 oră

Lei15000

Ședința 2 ore

Lei30000

Faceți-vă o programare

Abonați-vă la noutăți