Mihaela este o persoana calda, blanda, atenta si foarte constiincioasa. Ea considera ca menirea ei este sa relationeze cu oamenii, sa ii asculte si sa ii invete cum sa se hraneasca pentru ca aceastia sa se mentina sanatosi si frumosi.

Dar ceea ce o face atat de speciala,  este faptul ca ea reuseste sa creeze planuri personalizate de nutritie in functie de nevoile si obiectivele fiecarei persoane. Ea se adreseaza deopotriva celor care sufera  de diverse afectiuni, celor care isi doresc sa slabeasca, sau celor care vor sa invete cum sa aiba un stil de viata sanatos si aleg sa faca acest lucru sub indrumarea unui specialist.

Ceea ce mananci este un factor important al stilului de viata sanatos, iar Mihaela te poate invata cum sa o faci, bucurandu-te in acelasi timp de mese simple, foarte gustoase si echilibrate.

Matematician de profesie, a predat la liceu, apoi a lucrat ca specialist in resurse umane.

Pentru ca a fost mereu pasionata de grija pentru cei din jur, pentru ca a simtit mereu nevoia de a explica si de a-i indruma pe cei dornici sa se hraneasca sanatos,  a ales sa aprofundeze studiile in ceea ce priveste nutritia, devenind Consultant nutritionist.

Povestea de viata a Mihaelei, implicarea ei in lupta unei persoane foarte dragi si apropiate cu o boala considerata incurabila, poate fi un subiect de roman, lucru care pe mine m-a impresionat pana la lacrimi atunci cand am aflat-o.

Este si practicant Reiki, asta pentru ca medicina moderna presupune o abordare holistica , cu accent pe importanta echilibrului energetic.

Augustina David – Manager Centrul de Sanatate si Viata Armonia

Tarifele dânsului

Evaluare

Lei17000

Control / Tratamente

Lei13000

Faceți-vă o programare

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Abonați-vă la noutăți